Faciliteren om te kunnen presteren

creëer en publiceer snel en eenvoudig duidelijke content die eindgebruikers helpt te kunnen presteren

Met Permento Studio creëer je snel en eenvoudig interactieve content (Gidsen) waarmee eindgebruikers vervolgens worden ondersteund bij het uitvoeren van hun werk. Hierdoor zijn zij in staat om zonder uitgebreide training (vaak door middel van E-Learning en zogeheten knoppencursussen) en zonder persoonlijke begeleiding hun werk perfect en snel uit te voeren. Dit noemen we Performance Support.

 

P2Design voor contentmakers en beheerders

Eenvoudig gidsen maken en snel publiceren voor direct gebruik.

Vul deze basismodule aan met één of meerdere add-on apps:

P2Guide, P2Process, P2Note of P2Media.

 

P2Perform voor eindgebruikers

Deze Performance Assistant (virtuele key-user) biedt op het moment

van behoefte beschikbare content aan in de context van het werk

binnen 2 clicks / max. 10 seconden.

 

P2Guide

Als een navigatiesysteem leidt een P2Guide doelgericht stap-voor-stap door een applicatie. Werkt gegarandeerd op iedere bedrijfstoepassing.

Verrijkt met externe documenten en mediabestanden,

 

P2Process

Stapsgewijze begeleiding van processen en volgtijdelijke handelingen. Geschikt voor bedrijfsprocessen, protocollen, machine/apparaten handelingen en casuïstiek gebaseerde trainingen. Verrijkt met externe documenten, mediabestanden én P2Guides

 

P2Note

Mouse-over pop-up en veld labeling op basis van scherm- en objectherkenning. Geschikt voor iedere bedrijfstoepassing. De snelst mogelijke manier om maatwerk hulp, tips en tricks op scherm- en veldniveau aan de eindgebruiker te presenteren.

 

P2Media

Bestaande informatie, kennis en multi-mediabestanden (e-Learning, micro-Learning etc.) snel én in context pro-actief beschikbaar. Nooit meer zoeken naar externe bronnen maar direct binnen handbereik.