2.jpg

Gebruikersadoptie is een startblok

van software implementaties,

geen sluitpost

Permento werkt gegarandeerd met elke bedrijfsapplicatie

op desktop, browser én tablet.

Digitale adoptie 
een belangrijke succes factor

1

2

3

Bij software implementaties wordt vooraf bijna overal rekening mee gehouden om de inrichting en technische implementatie goed te laten verlopen. Toch blijkt in de praktijk vergeten te worden dat de software uiteindelijk in gebruik moet worden genomen. De medewerkers zijn degenen die ervoor moeten zorgen dat alle voordelen van de nieuwe geïmplementeerde software ten volle worden benut.

Medewerkers moeten daarom goed opgeleid worden maar hoe leid je honderden of duizenden medewerkers op? Mensen werken op andere tijden, op diverse locaties, hebben verschillende digivaardigheidsniveaus en verschillende trainingsbehoeften. Door deze complexiteit worden trainingen bijna altijd doorgeschoven naar latere zorg, als sluitpost van de implementatie. Daarmee is het vaak te laat. 

Start daarom samen met de eerste implementatiegesprekken de inventarisatie van de opleidingsbehoefte. Tijdens de software implementatie wordt de opleidingscontent gerealiseerd. Bij livegang is traditionele klassikale training overbodig en kan iedereen direct aan de slag met behulp van het Digitale Adoptie Platform.

Wij ontzorgen u graag in het hele traject.

Permento levert de software én heeft de expertise in huis voor de realisatie van uw complete

Digitale Adoptie Oplossing

Voor o.a. gezondheidszorg, (lokale) overheid, financiële instellingen, industrie, advies- en ingenieursbureaus 

decrease.png
competence.png
savings.png
Efficiëntie door Permento
permento_callout.png
Het verschil tussen tevreden en ontevreden medewerkers is vaak "vertrouwen om zelfstandig het werk perfect te kunnen doen". 
Minder training vooraf, minder zoeken, minder fouten.
Kortere time to Competency.
Hoger rendement en vooral ook een hogere medewerker tevredenheid.