top of page

Permento helpt bij het
opleiden van
uw mensen

maak gebruik van onze kennis en expertise

Digitale adoptie 
een belangrijke succes factor

1

2

3

Bij software implementaties wordt vooraf bijna overal rekening mee gehouden om de inrichting en technische implementatie goed te laten verlopen. Toch blijkt in de praktijk vergeten te worden dat de software uiteindelijk in gebruik moet worden genomen. De medewerkers zijn degenen die ervoor moeten zorgen dat alle voordelen van de nieuwe geïmplementeerde software ten volle worden benut.

Medewerkers moeten daarom goed opgeleid worden maar hoe leid je honderden of duizenden medewerkers op? Mensen werken op andere tijden, op diverse locaties, hebben verschillende digivaardigheidsniveaus en verschillende trainingsbehoeften. Door deze complexiteit worden trainingen bijna altijd doorgeschoven naar latere zorg, als sluitpost van de implementatie. Daarmee is het vaak te laat. 

Start daarom samen met de eerste implementatiegesprekken de inventarisatie van de opleidingsbehoefte. Tijdens de software implementatie wordt de opleidingscontent gerealiseerd. Bij livegang is traditionele klassikale training overbodig en kan iedereen direct aan de slag met behulp van het Digitale Adoptie Platform.

Wij ontzorgen u graag in het hele traject.

Permento:

  • is een innovatieve softwareontwikkelaar
  • beschikt daarnaast over alle expertise van leren
  • projectmanagers begeleiden uw leerproject
  • consultants helpen bij projectinventarisatie
  • kunnen volledig ontzorgen bij de contentcreatie
bottom of page