Een digitale assistent die medewerkers opleidt
en begeleidt

interactieve content
precies op de plek en het moment van behoefte

Simulaties
preview_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 (1).png

Leer stap-voor-stap werken met een software applicatie in een gesimuleerde omgeving. Leer medewerkers werken met nieuwe functionaliteit of leer nieuwe medewerkers werken met bestaande systemen.

Simulaties zijn er voor nieuwe systemen én voor nieuwe mensen.

Gidsen wijzen je stap-voor-stap de weg door een applicatie terwijl je aan het werk bent. Als je even niet (meer) weet hoe iets moet dan biedt Permento je de juiste gids aan. Deze gids begeleidt je bij het uitvoeren van het werk. 

Leren tijdens het doen van je werk. Dan blijft informatie hangen.

Gidsen
directions_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 (1).png
Processen
account_tree_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 (1).png

Een Permento proces toont op het scherm stap-voor-stap een uit te voeren werkproces. Zoals het verwerken van een vergunning aanvraag of het werken met een machine. De stappen van een proces kunnen worden verrijkt met ander type gidsen én multimediabestanden. 

Van alle handelingen en kennis die een medewerker nodig heeft, is mogelijk reeds informatie beschikbaar. Ontsluit alle informatie in context via Permento Multimedia.

Multimedia
description_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 (1).png
theaters_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 (1).png
FAQ's
help_FILL0_wght400_GRAD0_opsz48 (1).png

Voor vragen waar nog geen ander content item voor beschikbaar is, bieden FAQ's een uitkomst. Gevoed door de praktijk en de servicedesk.

Bied verschillende content items in een specifieke volgorde aan.

Een volgorde die medewerkers inzicht geeft in werkprocessen, applicatie-opbouw of procedures binnen een organisatie. Volg de voortgang bijvoorbeeld bij onboarding.

Leerplannen

Door content items in een chronologische volgorde aan te bieden, ontstaat een workflow.

Medewerkers kunnen hun werk met behulp van de workflow volledig begeleid uitvoeren.

Workflows

Dát is het Permento
Digitale Adoptie Platform


Dé oplossing die alle medewerkers direct inzetbaar maakt zonder
lange inwerktrajecten en
zonder verlies van tijd én geld.

Help medewerkers bij het werken met
iedere bedrijfsapplicatie
op elk apparaat

Digitale adoptie 
een belangrijke succes factor

1

2

3

Bij software implementaties wordt vooraf bijna overal rekening mee gehouden om de inrichting en technische implementatie goed te laten verlopen. Toch blijkt in de praktijk vergeten te worden dat de software uiteindelijk in gebruik moet worden genomen. De medewerkers zijn degenen die ervoor moeten zorgen dat alle voordelen van de nieuwe geïmplementeerde software ten volle worden benut.

Medewerkers moeten daarom goed opgeleid worden maar hoe leid je honderden of duizenden medewerkers op? Mensen werken op andere tijden, op diverse locaties, hebben verschillende digivaardigheidsniveaus en verschillende trainingsbehoeften. Door deze complexiteit worden trainingen bijna altijd doorgeschoven naar latere zorg, als sluitpost van de implementatie. Daarmee is het vaak te laat. 

Start daarom samen met de eerste implementatiegesprekken de inventarisatie van de opleidingsbehoefte. Tijdens de software implementatie wordt de opleidingscontent gerealiseerd. Bij livegang is traditionele klassikale training overbodig en kan iedereen direct aan de slag met behulp van het Digitale Adoptie Platform.

Wij ontzorgen u graag in het hele traject.

Permento levert de software én heeft de expertise in huis om u desgewenst volledig te ontzorgen bij de inrichting en contentcreatie