top of page

Mensen zijn altijd de succesfactor

Omdat software, processen en bedrijfsapplicaties nou eenmaal niet vanzelf gaan lopen

Wat heb je aan software als niemand ermee kan werken? En wat als nieuwe bedrijfsapplicaties en werkprocessen niet zorgen voor flow maar voor stilstand. Simpelweg omdat mensen niet weten hoe ze ermee om moeten gaan en dus hun dagelijks werk niet kunnen doen. 

 

Hier begint ons verhaal. Een verhaal van samen meer dan 60 jaar ervaring. Een verhaal van heel veel implementaties. Maar ook een van frustratie, stress en chaos. 

Maar bovenal is dit een verhaal van het begin van ons eigen bedrijf, van ons product Permento. Omdat we ervan overtuigd waren dat het anders en vooral beter kon. Met een tool gebouwd voor mensen, om ze simpel, snel en on the job te leren hoe ze met software en processen moeten werken. 

DSC_9150_edited.jpg

Wij zijn een organisatie met vakmensen die geloven in grootse dingen door flexibel en schaalbaar te werken. Wat ooit begon op een zolderkamer, is uitgegroeid tot een professionele organisatie. We zijn trots op onze intensieve samenwerking met o.a. Pinkroccade en klanten binnen de GGZ, ziekenhuizen, ouderenzorg, lokale overheid en landelijke GGD’s.

Wim van de Brug & Embla Bouma, oprichters Permento

Even terug naar die zolderkamer..

Wij wilden een product maken dat mensen helpt om - zonder kennis of opleiding - gelijk met nieuwe software en processen aan de slag te kunnen. Een tool die stap voor stap laat zien wat je moet doen. Software die instructies samenstelt voor allerlei verschillende applicaties en werkprocessen en aanpasbaar is naar wensen en behoeften van klanten. Dat was ons doel. 

 

De essentie van software is dat het processen optimaliseert en de efficiency verbetert. In principe wordt iedereen daar blij van. Maar mensen vervloeken vaak nieuwe implementaties. Niet omdat de tool niet goed is, maar omdat ze er niet mee kunnen werken. En dat zorgt voor onzekerheid, stress en stilstand. Terwijl je als organisatie natuurlijk juist vooruit wilt. 

Met andere woorden; als mensen en software elkaar begrijpen, versterken ze elkaar en gaat het stromen. Ze hebben elkaar nodig. Zo simpel is het. 

 

Wij geloven in een andere manier van implementeren en adopteren. In medewerkers zelfredzaam maken door ze stap voor stap uitleg te geven en kennis te delen op het moment dat ze het nodig hebben. 

 

Problemen worden niet opgelost door nieuwe software, applicaties of processen. Pas als mensen ermee kunnen werken wordt het een succes. Dat is wat wij doen.

Permento
is een innovatieve softwareontwikkelaar
die beschikt over alle expertise van digitale adoptie en werkplekleren
ervaren projectmanagers begeleiden de projectinventarisatie 
gespecialiseerde consultants begeleiden de inrichting van het DAP
en kunnen volledig ontzorgen bij de contentcreatie
high tech platform met continue inzet van technologische vernieuwingen

bottom of page