niets is onmogelijk

... en bijna alles kan

Het kon toch niet zo zijn dat er geen Elektronisch Performance Support Software (EPSS) oplossing bestond dat gegarandeerd met iedere bedrijfsapplicatie kon werken. Helaas was dat, voor zover wij dat wisten, wel het geval. Vanuit de gedachte dat niets onmogelijk is is Permento ontstaan in 2015. Ruim een jaar is er gewerkt aan innovatieve technologie (gebaseerd op technieken als Computer Vision, Machine Learning en Kunstmatige Intelligentie) waarmee het mogelijk werd gemaakt om voor iedere bedrijfsapplicatie een interactieve Performance Support oplossing te kunnen bieden.

 

Inmiddels is Permento een dynamische organisatie met veel kennis, ervaring én bewezen track record op het gebied van performance support. Kennis die o.a. is opgedaan door de bouw en implementatie van diverse innovatieve performance support systemen binnen vele organisaties over de afgelopen jaren.
 
Doordat deze performance support oplossingen zijn geleverd binnen ziekenhuizen, GGZ’s, ministeries en gemeenten en bijvoorbeeld ook bedrijven binnen de automotive en ingenieurs- en adviesbureaus hebben wij niet alleen kennis en ervaring van performance support maar ook over de bedrijfsprocessen van deze organisaties én hun systemen.
 
Daarbij zijn onze mensen al enkele decennia actief binnen de IT op het gebied van zowel productontwikkeling als productimplementaties. Door deze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat de gebruiker de belangrijkste schakel is. De gebruiker moet geholpen worden software systemen te begrijpen en juist te gebruiken. Die hulp moet er zijn als de gebruiker deze nodig heeft en dat is performance support.
 
Wij zijn dan ook continu gepassioneerd bezig met de ontwikkeling van de meest innovatieve performance support oplossingen om daarmee de beste werkplekondersteuning te kunnen bieden.