top of page
  • Foto van schrijverpermento

Virtuele key-user helpt bij het werken met elke applicatie.

Bijgewerkt op: 20 jan. 2022

De implementatie van een nieuwe applicatie in een grote organisatie of de uitrol van een impactvolle upgrade van een bestaande applicatie. Het is hoe dan ook altijd weer een enorme uitdaging om alle medewerkers op tijd opgeleid te krijgen.

En wat versta je onder opgeleid; dat er een e-Learning is bekeken of dat klassikaal een aantal oefeningen is gedaan of een echt uitgebreide training van meerdere dagen of een combinatie van dat alles? Met een groot budget en met medewerkers die tijd hebben, kom je heel ver. Maar hoe vaak komt dat voor; groot budget en eindgebruikers die ruim in hun tijd zitten?

De oplossing is een virtuele key-user die dag en nacht beschikbaar is om medewerkers functioneel door een applicatie te begeleiden, zoals een echte key-user dat zou doen.

Permento is zo’n virtuele key-user. Voor elke vraag die de medewerker over de applicatie heeft, kun je een antwoord beschikbaar stellen. Permento zorgt ervoor dat het antwoord snel is gevonden en dat de medewerker stap-voor-stap door het systeem wordt geleid. Zo is elke medewerker 100% zelfredzaam op elk moment van de dag. Zonder dure e-Learning en zonder klassikale training vooraf.

Onderstaand filmpje legt het concept van Permento uit. In dit voorbeeld wordt uitgegaan van een verpleegster die met een EPD moet werken. In de praktijk kan dit een medewerker zijn in een willekeurige functie die gebruik moet maken van bijvoorbeeld een ERP, een CRM of een zaaksysteem. Dit kan elke applicatie zijn.Voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie op locatie:

Bel 078 61 62 999 of mail naar support@permento.nl.

Liever een online demo van 30 minuten, plan deze dan hier direct zelf in onze agenda.

87 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page