top of page
  • Foto van schrijverpermento

Binnenkort over naar de nieuwe Agenda van mijnQuarant?

Kort geleden is de nieuwe Agenda module van mijnQuarant beschikbaar gekomen.

Enkele GGZ instellingen zijn al behoorlijk ver gevorderd met de migratie van de oude module naar de nieuwe module. Deze migratie heeft nogal wat voeten in aarde aangezien een groot deel van de functionaliteit ingrijpend is gewijzigd. Enkele andere GGZ’s hebben de ingebruikname van de Agenda functionaliteit van mijnQuarant sowieso laten wachten totdat deze nieuwe module beschikbaar kwam in verband met de impact die het voor de eindgebruiker heeft.

Echter, nu de module er is en de migratie bij sommigen al goed verloopt, dient zich de volgende uitdaging aan; hoe leren we de eindgebruikers ermee omgaan. Voor een groot deel van de functionaliteit geldt immers dat nieuwe intern gemaakte afspraken leidend zijn voor de wijze waarop de eindgebruikers met de functionaliteit moeten werken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de volgorde van het invullen van velden; een afwijkende volgorde kan tot een afwijkend resultaat leiden.

Ook de volgorde waarin handelingen worden uitgevoerd of het uitgangspunt waarvandaan handelingen worden uitgevoerd zijn het resultaat van intern gemaakte afspraken. Maar hoe laat je nu de eindgebruikers weten dat die veranderde afspraken er zijn?

Nu hebben we het alleen nog over bestaande gebruikers die een nieuwe werkwijze moeten aanleren maar we hebben ook te maken met nieuwe werknemers. Deze behoeven niet te leren wat de veranderingen zijn maar moeten wel weten hoe de Agenda module werkt, hoe ze afspraken moeten maken en wat essentieel is voor de financiële dekking van afspraken.

  • De uitdaging: Alle medewerkers bereiken om ze te leren hoe de functionaliteit werkt.

  • Wanneer: Op het moment dat ze het nodig hebben.

  • Hoe: Aanwijzingen op het scherm die vertellen wat er gedaan moet worden.


Met Permento kan het op precies deze wijze. Lees de brochure voor meer informatie over hoe Permento de eindgebruikers van mijnQuarant kan helpen bij het uitvoeren van hun werk.

Voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie op locatie bel:

078 61 62 999 of mail naar support@permento.nl.

75 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page